Flotte priser til Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

Flotte priser til Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

07-11-2017

Oktober måned har været en stor fornøjelse for Natteravnene Hadsten-Hinnerup, der har været stor tilgang af frivillige, og som formand har jeg ønsket fra starten, at det skulle være en fornøjelse at være frivillig i foreningen, og har derfor også sammen med bestyrelsen, lagt et stort arbejde i, at alle frivillige skulle føle sig som en ”familie”, tror på, det giver alle en lyst og tro på, at de kan gøre gavn i foreningen, ikke alle er i stand til gåturene, men så er der mulighed for, at hjælpe til når der skal bruges kræfter til, at stable en stand på benene, det være sig muskelkraft eller evnen til at kunne tale med nyt potentiale, når der skal laves hvervekampagner, ved messer, byfester, markeder m.v.

Dette har givet pote, ved deltagelse i f.eks. torsdag 26. oktober var Favrskov Kommune vært ved FrivilligTræf for alle frivillige i Favrskov. I alt 120 frivillige mødte op og mødte blandt andet den nyvalgte bestyrelse i Frivilligcenter Favrskov, fik nyttige indspark fra cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen og fyldte pandekager fra La Crepe. Seks foreninger dystede på hver deres stand om at levere det mest underholdende indslag. Vinderne blev fundet ved en afstemning, hvor førstepræmien på 3.000 kr. gik til Natteravnene Hadsten-Hinnerup, der blandt andet havde pyntet skræmmende op med både hekse, ravne og spøgelser i bedste Halloween-stil. Inden valget var afgjort, havde Natteravnene den ære, at Peter Bredsdorff-Larsen besøgte vores stand - se billede.

Efter denne fine succes, tog vi den beslutning, at vi også ville deltage i Favrskov Familiemesse, her igen med en stand og hvervekampagne, igen gav det pote med nye medlemmer, men også her vandt vi 1. præmien for vores stand, denne gang en gavekurv, men her var det ikke kun blandt 7 men godt firs stande vi blev valgt, og udvælgelsen stod de omkring 2.000 gæster for. Så atter en stor dag for os.

Er det sidste gang vi bruger tid og kræfter på lignende hvervekampagner? Absolut ikke, vi er klar med alle de kompetencer der findes i foreningen, om vi er gule, blå eller brune, om tommelfingrene vender opad eller nedad, om vi er små eller store, intet skal bremse os, så længe vi kan leve under konceptet, der er sat for at være Natteravn, så melder vi klar på nye udfordringer.

Vi ønsker alle vore medravne lige så meget vind i sejlene, som vi har haft de tre år, vi har eksisteret, det har gået op og ned i starten, der har været kæmpet og slidt fra alle sider, men det har været det hele værd, så er I en ny forening, så vær fortrøstningsfulde, det giver udfordringer, men man kommer stærk ud på den anden side, hvis man ikke giver op, og nye ideer bør altid hilses velkommen, det kan være dem der gør forskellen.

For et super godt foredrag som henvender sig til bestyrelsen og ledergrupper hvis nogle skulle være interesseret kan Peter Bredsdorff-Larsen kontaktes på peterbl@webspeed.dk hans hjemmeside: http://peter-bredsdorff.dk

Venlig hilsen

Heidi Hagen Siem

Formand Natteravnene Hadsten-Hinnerup.