Status på IT

Status på IT

13-01-2017

frivillig.natteravnene.dk med udfordringer...


Som nogen ved via Facebookgruppen ”NR IT”, så har vores frivillig.natteravnene.dk været ustabilt siden slut december. Det er selvfølgelig noget vi beklager meget..!

 

Turplaner, sms, mail og andet vil/ville ikke rigtig arte sig...dette skyldes, at datoformatet i forbindelse med at Fonden og Landssekretariatet overgik til nyt IT system ikke rigtig ville lege helt med. Det er der arbejdet på højtryk for at løse og nu er det meste ved at være på plads – dog kan mail stadig ikke sendes via systemet og vi oplever også at billeder driller.
 

Vi er meget kede af de gener det giver jer og vi er selv mindst lige så irriteret (eller mere), over det bøvl det afstedkommer. Vi har bestemt stor forståelse for jeres frustrationer.

 

Intranettet med alle lokale hjemmesider er et tilbud som vi stiller til rådighed for alle foreninger, men der er som sådan ingen tvang i, at I skal bruge netop den måde at lave fx turplaner på. Det der er et must er, at bruge ”Listen med frivillige”, resten er op til jer lokalt….når det så er sagt, så ser vi selvfølgelig meget gerne, at I benytter det system vi nu engang stiller til rådighed samt bruger en del ressourcer og penge på.

 

Vi fornemmer fra de fleste foreninger, at der er generel tilfredse med systemet men, at det ind imellem driller. Og det er der bestemt ingen som modsiger jer - dog ved vi, at det i langt de fleste tilfælde er mindre udfald som løses af sig selv, ved at genstarte maskinen eller blot hente en kop kaffe/te og vente lidt ;-)
Men ingen tvivl om, at det bestemt kan være generende nok, når det er "lige nu jeg gerne vil lave det jeg nu skal". Teknik som ikke har udfald og/eller tekniske udfordringer vil vi aldrig kunne undgå…vi gør alt hvad vi kan for at det ikke sker, men vi vil aldrig kunne udstikke garantier.

Er du IT ansvarlig, eller har rettigheder til systemet og ikke allerede er med i Facebook gruppen "NR IT", så søg medlemsskab i den. Her bliver der løbende orienteret om systemet, og her kan I søge råd fra andre frivillige, hvis I er kørt fast.

Har I spørgsmål, kommentarer eller andet så er I ALTID velkomne til at ringe på tlf. 70 12 12 99 eller skrive en mail til natteravnene@socialtansvar.dk  

Tak for det store arbejde I alle gør for Natteravnene og de unge…!!