Byrådspolitiker Jan Dyregaard på vandring i Aars

Byrådspolitiker Jan Dyregaard på vandring i Aars

27-02-2015

Det var en kold og mørk nat, da Natteravnene i Aars begav sig afsted hjemmefra for at mødes med Jan Dyregaard, Byrådsmedlem (V) og kulturudvalgsformand.

"Vi mødtes kl. 24 og fik en kop kaffe og klædte os varmt på i de gule jakker og lommerne fyldt i begge sider. Jan havde spurgt om han kunne komme med en nat, for at se, hvilken forskel Natteravnene i Aars gør" fortæller Zita Østergaard som var med på vandringen.

Jan havde deltaget i Frivilighedsmarkedet, hvor Per Jensen fra Natteravnene i Aars fik en velfortjent pris for det arbejde han gør for den lokale forening, og her fik Jan lysten til at komme med en nat. Og Jan fik ved selvsyn set, at de unge kender Natteravnene.

Det er de unge der henvender sig til Natteravnene for at få en sludder, eller for at bede om det de godt ved der er i lommerne, ikke omvendt.

Holdet gik rundt omkring i gaderne der summede af liv især denne aften, til kl. 04.30 - måske lidt længere end de normalt gør. Det skyldes, at der var et par tilfælde, hvor de måtte yde ekstra hjælp til de unge på vej hjem.

"Det var glade og feststemte unge mennesker vi mødte på vores vej. Alt i alt en positiv oplevelse for alle 3 og ikke mindst for byrådspolitikeren, som udtalte at det er vigtigt at bakke op omkring den indsats de frivillige udviser i foreningen. Det var en rigtig god oplevelse for os alle 3. og som Jan Dyregaard selv sagde - Natteravnene gør en forskel" slutter Zita.