Sponsorer

Natteravnene Svendborg er en frivillig social - non profit - organisation som primært finansieres gennem private midler.

Derfor er det altafgørende, at både private, fonde og virksomheder vil støtte vores arbejde. Nedenfor er vi stolte for at kunne præsentere vores sponsorer

C. C. Jensen A/S

C.C.JENSENs mål er at blive fuldstændig CO₂ neutrale. Siden 2008 har vi arbejdet på at reducere CO₂ aftrykket af vores egen drift, fokusere på at mindske forbruget af elektricitet, opvarmning og køling, investere i vedvarende energi og udskifte til elbiler, ændre medarbejdernes adfærd på kontoret og gennemføre energibesparelser i deres private hjem, konvertere fossile varmekilder til bæredygtige kilder og reducere antallet af forretningsrejser betydeligt. 

Fra 2008 til 2019 var vi i stand til at reducere vores eget CO₂ aftryk med 80 %, hvilket er resultatet af den samlede indsats fra alle medarbejdere ledet af en intern styregruppe. Siden 2021 har CO₂ besparelser været en del af virksomhedens normale daglige drift, og vi kommer til at deltage i Scientific Based Targets Initiativet for at gøre det nemmere for vores kunder at evaluere vores indsats.

Radio Diablo

Radio Diablo er hele Sydfyns radio

Du kan lytte til os hele døgnet rundt, hver eneste dag, hele året.

Radio Diablo er hele sydfyns lokale radiostation - med masser af god musik, lokale og landsdækkende nyheder og sport, gæster, konkurrencer, info, trafik, vejr, underholdning og meget mere.

Diablo har fingeren på pulsen på hele Sydfyn, og fokuserer på både Svendborg, Langeland, Ærø og Faaborg-Midtfyn kommuner.

Radio Diablo er drevet som anpartsselskab - og ejet af fire lokale investorer. Den daglige drift varetages af direktør og medejer Martin Larsen. Radio Diablo er 100% finansieret af annonceindtægter, og er desuden uafhængig af religiøse og partipolitiske interesser.

Ved siden af radiovirksomheden er Radio Diablo engageret i en række lokale projekter, og bakker ofte op om nye og spændende initiativer i det sydfynske område, ligesom vi støtter bredt op om aktiviteter og aktører indenfor kultur, sport m.v..

Pibegrillen

Pibegrillen er byens foretrukne grillbar.

Åbent alle dage 11.00 – 20.00

Vi har et godt og bredt udvalg i alt fra pølser til ovnstegte kyllinger.

C&W Arkitekter A/S

Igennem en bred vifte af opgaver har C&W Arkitekter A/S – siden 1974 - sat sit arkitektoniske aftryk i hele landet med Svendborg og Fyn som det naturlige udgangspunkt.

C&W Arkitekter A/S er en kreativ tegnestue med arbejdsopgaver der spænder vidt fra nybyggeri til restaurering. Udgangspunktet i hver enkelt opgave er forståelsen for stedets kvaliteter og historiske sammenhænge, der danner afsæt for den videre proces. Gennem en ydmyghed og respektfuld tilgang, søger tegnestuen at skabe de bedste rammer for det bebyggede miljø.

    

Grundtanken er, at ethvert element i en opgave skal bearbejdes ud fra en helhedsopfattelse, der på én gang fokuserer på projektets tidsløse kvaliteter, på respekten for bestående rammer samt krav til form og funktion.

Dagligdagen på tegnestuen er præget af entusiasme og energi, og både interne og eksterne relationer bygger på åbenhed, tillid og kreativ kommunikation.

Front advokater

Vores mål er at opnå det bedst mulige resultat for dig. Det er ikke altid er en langvarig proces, men måske en forligsmæssig afslutning, hvorved du kan spare megen tid og energi.

Men hvis processen skal føres ”hele vejen” så kæmper vi for dig.
Vi har møderet for landsretten og kan derfor støtte og hjælpe dig i langt de fleste sager.

Front advokater blev etableret den 1. november 2012 af Birgitte Kirkegaard og Susanne Schou Johnsson, der begge  har mere end 20 års erfaring.

Denne erfaring bruger vi, når vi kæmper for dig – 100% uafhængige og fri af andre interesser.
Sejren kommer ikke af sig selv – derfor går vi i front for dig og tager over, så du kan slippe s

PC Kabinettet

Hos PC Kabinettet får du altid en professionel og kyndig vejledning, når du skal købe ny computer, tablet, printer eller tilbehør til din telefon, tablet eller PC. 

Vi har Sydfyns største udvalg af printerpatroner. Vores personale er faglært så vi har de bedste forudsætninger for at give dig en konkret og korrekt vejledning.

Kig ind i butikken på Lundevej – vi har et stort udvalg af både hardware og software i mange forskellige prisklasser.

Er uheldet ude, reparerer vores veluddannede personale din computer, din bærbare, dit pc-udstyr, din tablet eller smartphone på vores eget værksted.

Seva ApS

SEVA ...DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER ...

BukAuto

BUK-Auto was established in 2003, but the owners of the company are engaged in car business since the 90-s of past century.

So, for about 30 years we sell cars to parallel-importers and traders on different markets worldwide. From former Soviet Union countries: Russia, Ukraine, Kazakhstan to traders inside the EU and in the Middle East, dealers on the Balkans to parallel-import companies in China and countries of South-East Asia. During these 30 years we have always been able to understand the demands of each specific market and find the right for each market vehicles for correct prices.

Cramer Sale

Cramer – Sale A/S | Import, Handel & Service er en familie virksomhed hjemmehørende i Svendborg på Fyn.

Firmaet blev grundlagt den 01.07.2019 af Morten Cramer

Cramer – Sale servicerer det Grønlandske samt Danske marked. Vi har meget stor rejse og handelsaktivitet i Grønland af 2 sælgere, hvor Claus er fra Uummannaq i Grønland. Geografisk set rejser Cramer – Sale fra Qaanaaq i Nord til Nanortalik i syd. Øst Grønland bliver også besøgt hvert eneste år.

Som en niche importerer vi Amerikanerbiler fra 1950 til start 70´erne.. Denne niche er maget populær i DK og der er ligeledes behov for opmagasinering af disse køretøjer sommer og vinter. Opmagasinering er netop hvad vi tilbyder i CramerCarShop.dk

Kvickly Svendborg

Kvickly er en dansk varehuskæde, der pr. maj 2016 bestod af 79 varehuse over hele landet. På nær 14 af dem, der er selvstændige brugsforeninger, drives kæden af Coop Danmark, der er ejet af Coop Amba. 

Wendorff

Bageriet åbnede i Fåborg i 1996, og siden da er familieforetagendet blevet udvidet med butikker i Odense og i Svendborg, hvor det stolte fags dyder bliver holdt i hævd; men med moderne tankegang.


Hybel VVS

Generationsvirksomhed

 

1896    Valdemar Petersen etablerer sin blikkenslager virksomhed i Frederiksgade 15A i Svendborg.

1936    Sønnerne Karl og Svend overtager virksomheden.

1962    Svends søn Finn stifter en ny virksomhed med sin far. Herefter kalder de sig Svend Hybel & Søn.

1996    Claus Hybel overtager virksomheden og omdøber den til Hybel VVS. Claus er uddannet VVS-tekniker og autoriseret gas- og vandmester.

2006    Hybel VVS får nyt firmadomicil på Nordre Ringvej 121.

Punkt1 Svendborg

De kunder, som kommer i butikken, er mennesker – med forskellige behov. Derfor drejer det sig om at levere en ekstraordinær indsats og tage udgangspunkt i den enkelte kunde.  Udtalelsen kommer fra Torben, som er indehaver af butikken. Sammen med et engageret hold medarbejdere har han æren for, at denne Punkt 1 hører til landets absolutte elite, når det handler om tilfredse kunder, men den flotte titel kommer ikke af sig selv

United Wind Force

United Wind Force wants to realize the full potential of wind energy. Unfortunately, up to 28 GW of energy is lost yearly due to lack of optimization. It is our mission to stop that.

United Wind Force is a highly specialized technology and maintenance partner in European wind energy.

With more than 30 years of profound experience in sales and wind turbine technology, we deliver 360⁰ original maintenance solutions, support, and innovative technology partnerships. With our knowledge, active global network, and groundbreaking United+ Concept, we daily strive to empower manufacturers and owners to achieve better results and release the full potential of wind turbine performance.

Fynske Bank

Fynske Bank er en bank med stærke værdier, høje ambitioner og en tæt tilknytning til lokalområdet. Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet, hovedkontoret er beliggende i Svendborg.

Tranberg Revision

Tranberg, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, er et Svendborg baseret firma, som arbejder på alle niveauer inden for revision og regnskab.

Vi leverer vores ydelser med en høj grad af service. Til sammen udgør vi et blandet og kompetent team, hvor der arbejdes seriøst og professionelt og samtidig er plads til humor.

Ud over løbende efteruddannelse har vi i vores netværk i Revisorgruppen Danmark en stærk faglig backup og velfungerende systemer til at supportere os i vores daglige arbejde.

Firmaet er etableret i 2001 og beskæftiger i dag 11 medarbejdere. Ved kontoret er der gode parkeringsforhold og nem adgang til motorvej.

frokostbixen

Frokostbixen drives af Rasmus Bleeg og udspringer egentlig af en ide om at lave smørrebrød med twist i fra det moderne køkken.  vi bestræber os efter at lave alt fra bunden og vores smørrebrød og sandwich kan nydes i vores eget hjemmebagte brød. Der bliver lagt vægt på gode råvarer og enkelhed, hvor det er nemt og overskueligt at vælge sin middag, om dette er til frokost eller til aften.Der er lidt for enhver smag fra smørrebrød til sandwich og salat .